torstai 8. elokuuta 2013

Belive, Feel, Love, Be, Create & Inspire

Heipparallaaa ja ihanaa iltaa :)

Ayia Napa tuli nyt koettuu, ja oli se sen arvostaki !
Se oli jotai nii sairasta ja ihanaa samaa aikaa, se kuumuus, valkoset hiekkarannat, ystävälliset ihmiset, hyvä ruoka ja mikä parasta kuolematon yöelämä. Joka aamu tuli juhlittuu aamu seittämää asti ja sit nukkumaan pariks tunniks ja sen jälkee suuntana uima-altaat.
Meijä hotelli sinäänsä ei ollu kauheen hieno, oikeestaa iha hirvee, mut se sijaitsi keskel keskustaa, sitä vastapäätä oli sellasen baarin uima-allas nii otettii siel ain aurinkoo. Jos ootte koskaa miettiny loma kohteeks ayia napaa, nii voin suositella suurella sydämmellä sitä :) 
etenki nuorille se on ehkä parhain loma kohde koskaa, jos siis tykkää juhlii ja tanssii yöt läpi :D
tässä pari kuvaa sieltä: 













Ostettii sellane "bile paketti" toisena päivänä siihe sisälty ilmasii ruokii, baarei, skandejen tapahtumii esim ranta bileit yms. se oli tosi kiva, ei tarvinnu huolehtii monenakaa päivänä ohjelmasta ! Aijon todellaki mennä tonne uudellee, mut toisaalt haluisin kyl nähä sunny beachin ja ibizanki, no onneks mul on vast elämä edessä ja kaikki koettavan :D

Sit tultii suomee, oon täs muutaman viikon sisää ehtiny irtisanoo itteni irti mun vanhasta duuni paikasta, jää iha hirvee ikävä mun työkavereit :( ne oli kyl parhaimmat työkaverit mitä kukaa ikinä voi toivoo ! Nyt vaihoin Opteamille. Meen ns. keikkalaiseks S-kauppojen kassoille, mikä helpottaa mun elämää huomattavasti, ku saan päättää minä päivinä haluun tehä töitä !
Tänää olin ekassa koulutuksessa, tuntuu ainaki näy aluks aika vaikeelta muistaa miljoona asiaa samaa aikaa, mut eiköhä se ala luonnistuu pikku hiljaa ! huomenna olis koulutuksen toinen osa enää jäljellä ja sit oon valmis kassa neiti ! 











Teen täs joku päivä viel koosteen koko kesältä yhteen postauksee, nii pääsee viel fiilistelee maailman parhait kesän muistoi :) 
Mut nyt nukkumaan hyvää yötä ihanat lukijani ! 
- Tiina 

2 kommenttia:

  1. Oi ihanaa, itsekin menossa tuonne ayia napaan kesäkuussa! Osaatko sanoa missä kaupassa myytiin noin ihania bikineitä? :) Oliko tuo vain yksittäinen liike, vai oliko niitä vähän "joka kojussa"..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toi biksu kauppa oli yksittäine mut niit löytyy kyl niist sen viereisist liikkeist! Se oli siis iha kauppa kauppa ei mikää koju ! Se kauppa oli aika lähel mäkkii siin keskustas :)

      Poista